Haz

Anasınıfı B Şubesi sene sonu etkinliği düzenledi.

Haz

DÖRDÜNCÜ SINIFLAR VEDA ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR.

Haz

Anasınıfı A Şubemiz Sene sonu etkinliği düzenledi. Etkinliğe emeği geçen Öğretmenimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda animasyon ekibi tarafından gerçekleştirilen etkinlik resimleri.

May

Anasınıfı A Şubemiz sene sonu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Öğretmenimize teşekkür ederiz Emeğinize sağlık Hatice öğretmenim.

May

Sınıflar arası voleybol turnuvası başladı. Öğretmenlerimize kolaylıklar, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Okul bünyesinde gerçekleştirilen proje çerçevesinde başarılı öğrencilerimiz yemeğe götürüldü. Etkinlik sürecinde başta Rehber Öğretmenimiz Kübra AKOLUK olmak üzere katkı sağlayan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Anasınıfı A Şubesi tarafından düzenlenen Ebru etkinliği. Etkinliğe katılan tüm öğrencileri tebrik ediyor, emeklerinden dolayı sınıf öğretmeni Hatice YURTLU'ya teşekkür ediyoruz.