Mustafa KAYA - Müdür Yardımcısı

Kendileri Tomarza Arslantaş Köyü doğumlu. Sırayla Arslantaş İlkokulu, Tomarza İmam Hatip Ortaokulu, Tomarza İmam Hatip Lisesi, Kırşehir G.Ü Eğitim Fakültesini bitirdi. 1996-1997 eğitim öğretim yılında Erzurum/Narman/Çamlıyayla Köyü İlkokulunda göreve başladı. Bingöl/Karlıova/ Hacılılar İlkokulu, Yozgat/Söğütlüyayla İlkokulu, Yozgat, Sarıfatma İlkokulu, Yozgat/Boğazlıyal Çalapverdi İlkokulu, Kayseri/Tomarza/Işıklar İlkokulu, Melikgazi/Ş.J.K Hacı Aydıncı İlkokulu, Kocasinan/Boztepe İlkokulu, Melikkgazi/Melikgazi Belediyesi İlkokulu, Melikgazi/Ayşe Ahmet İnci İlkokulunda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2017-2018 öğretim yılında okulumuza Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.