23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Ara

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Anasınıfı A Şubemiz. Düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda çarşamba günü 5. ders okuma saati olarak uygulanmaktadır. Katkı sağlayan arkadaşlara teşekür ederiz.

Kas

Program ve gösteriler için emeği geçen başta Öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Ekm

Sınıflarımızın 3/A Sınıfı tarafından düzenlenen sergi ziyaretinden görüntüler.

Ekm

3/A Sınıfı darafından düzenlenen antika eşyalar sergisi okulumuz girişinde ziyarete açıldı. Başta Fatma öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Sınıflardaki eskiyen ve yıpranan çöp kovaları yerine daha kullanışlı olan yeni çöp kovaları ile değiştirildi.

Ekm

Anasınıfı B şubemizin etkinliğinden bir kare. Çalışmalarından dolayı öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kurumumuzda Okulum Temiz projesi kapsamında gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL KIYAFETİMİZ RESİMDEKİ GİBİ OLACAKTIR

Haz

Okulumuzun iki kıymetli öğretmeni emekli olmaya karar verdiler. Nadide ALBAYRAK VE Beysun TOPSAKAL öğretmenlerime yeni yaşamlarında sağlık mutluluk ve başarı diliyoruz. Eğitime yaptıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.