Ülfet Kızıklı İlkokulu

Battal Gazi Mahallesi Günay Sokak No11 Melikgazi/Kayseri
Vizyon
Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Kayseri olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.
Misyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
Başarılar
Okulumuz Eğitim Bölgesi içerisinde futbol ve atletizim yarışmalarında bölge birinciliği ve ikinciliği mevcuttur.
Ulaşım
ulaşım problemi yoktur. Belediye otobüsleri son durağı okulumuza yakın olduğundan ulaşımda problem yaşanmamaktadır.Şehir merkezine 2 km uzaklıktadır.
Okulumuzda taşımalı öğrenci yoktur.
Battalgazi Mah. Günay Sk. No:11 Melikgazi Kayseri
Okulumuz il merkezindedir.